Exerciții Pentru a Prelungi Penisul

Toate. Chiar și germanii foarte talentați, visăm să avem un membru mai lung . Există multe exerciții pentru a mări penisul în mod natural . Acesta este într-adevăr modul pe care îl recomand cel mai mult pentru a urma dacă vreți cu adevărat să măriți dimensiunea penisului. Aceste opțiuni care promovează utilizarea de droguri și intervenții chirurgicale pe care le văd ca o alternativă ultima și riscantă. Dacă doriți să aveți un penis mai mare, atunci începeți să vă faceți exercițiile în mod sistematic și fără distragere a atenției. Acesta este cel mai bun pariu și nu o veți pierde.

Așa că astăzi vă aduc un exercițiu pentru a prelungi și a îngroșa penisul. Este ușor de făcut și nu dă riscuri pentru sănătatea dumneavoastră, atâta timp cât o faceți corect. În plus, trebuie să luați în considerare pentru a face o bună încălzire, este un detaliu foarte important.

EXERCITAREA “EXTENSIE ULTIMATE”

De fapt, este un exercițiu foarte asemănător cu anumite variante de jelqing pe care le-am văzut deja cum funcționează în articolele anterioare. Cu toate acestea, o variantă este o variantă și le putem diferenția cu un nume bombastic.

Această formare este comoagrandarpene.info foarte bun pentru a creste lungimea penisului natural cu exercitarea ,  dar , spre deosebire de alte variante face doar cu o erecție mică între 0 și 30%. După cum vedeți, este nu este necesar ca ai stimula dvs. erecții aproximativ 50 până la 80% alte exerciții. Exercițiile sunt singurele cu adevărat eficiente și dovedite prin diverse cercetări științifice realizate prin metoda naturala Dr. Chartham. În timpul acestor investigații s-au luat măsuri pentru bărbați diferiți după ce au practicat exercițiile timp de mai multe luni.

O sesiune a acestui exercițiu ar trebui să dureze între 5 și 10 minute și trebuie să repetați această tehnică de 2 ori în fiecare direcție. Dacă doriți, puteți lua pauze scurte în fiecare secțiune.

Este un exercitiu ideal pentru incepatori care vor sa-si imbunatateasca durata penisului. Este foarte simplu de făcut, deoarece în principiu implică faptul că veți încerca să vă întindeți membrele într-o stare semi-flască.

CUM SE FACE

După cum am menționat, primul lucru este să finalizați partea de încălzire cu prosoape calde sau orice doriți în timpul perioadelor corespunzătoare. Cel de-al doilea lucru este că trebuie să vă retrageți preputul și să luați penisul cu câteva centimetri sub glandul tău ferm. Nu trebuie să provocați dureri sau alte disconforturi care vă împiedică să faceți exercițiul corect (nu trebuie să “atârnați” prin tăierea prea mult fluxului de sânge). Apoi trebuie să începeți să trageți fără să provocați dureri de-a lungul axei. Țineți această poziție timp de 20 sau 30 de secunde. Dacă este necesar, odihniți-vă timp de aproximativ 5 secunde. Acum, trebuie să faceți pașii de mai sus, dar să vă întindeți penisul în direcția în care vă aflațispre ombilic După terminarea acestui ciclu, trebuie să repetați pașii de această dată într-o direcție descendentă îndreptată spre genunchi. Din nou, începe un alt ciclu, dar se întinde spre dreapta. În cele din urmă, acoperiți o sesiune cu un ciclu de întindere spre stânga. În acest stadiu trebuie să introduceți o fază de răcire.

Acesta este un exercițiu excelent pentru începători. Dacă o faceți cu dedicare și perseverență, veți începe să vedeți rezultatele în câteva săptămâni. Amintiți-vă că trebuie să fiți sistematici și trebuie să însoțiți acest exercițiu cu alte tipuri de exerciții care se completează reciproc. Sănătatea dumneavoastră trebuie să fie perfectă și trebuie să fiți bine hrănită și să luați vitamine. Aceasta este o excursie pe care ar trebui să o vedeți ca o contribuție care vă va ajuta să fiți o persoană mai bună din punct de vedere fizic și vă veți simți mai bine cu voi înșivă și cu aspectul fizic. Dacă urmați instrucțiunile care vi se dau și sunteți răbdători și perseverenți, veți reuși să atingeți ceea ce vă propuneți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *