Cum să scapi de greutate, 8 sfaturi practice

CELE 8 SFATURI PENTRU A ÎNCEPE SĂ PIARDĂ ÎN GREUTATE:

1. SĂI!

Aceasta este cea mai importantă. Trebuie să decideți dacă aveți nevoie de o schimbare, cum să vă îmbunătățiți sănătatea sau să pierdeți în greutate. Trebuie să ajungeți la acest punct, fără ca nici o altă persoană să vă forțeze să o faceți. Trebuie să lucrați în fiecare zi, cu angajament și decizie. Am lucrat cu oameni care nu au decis să piardă în greutate, dar care m-au angajat ca antrenor oricum.Era foarte evident, pentru că hotărârea și dorința au dispărut foarte repede. De fapt, mulți m-au mințit despre ceea ce au mâncat. Hmmm … Facem asta pentru tine, nu pentru mine! Tu esti cel care decide!

2. MERGEȚI LA O PLIMBARE

Plimbarea are beneficii incredibile și o puteți face oricând sau oriunde. Du – te pentru o plimbare este un exercițiu cu nivel redus de stres și de impact (spre deosebire de funcționare) și este un excelent mod de a arde de grăsime și de a pierde in greutate. Doar purta pantofi confortabil pentru a merge, alerga sau cu trenul … și afară! Acesta va fi mare pentru a asculta muzică sau audiobook timpul tau preferat. Nu te gandi, doar mergi!

3. FACEȚI O TABLĂ A VIEȚII VOASTRE IDEALE

Răsfoiți câteva reviste și decupați fotografii despre viața ideală, corpul, modul dvs. de viață, casa dvs. etc. Puneți-le pe o plută și agățați-le într-un loc unde le puteți vedea în fiecare zi. Uitați-vă la ea, vizualizați cum vă veți simți când veți atinge acele obiective de pierdere în greutate (da, puteți închide ochii) și VIZUALIZE rezultatele. Convinge-te că o vei realiza, indiferent de cost. Am poze cu Oprah Winfrey și Jillian Michaels în bord. Adesea mă ating de inimile lor și apoi joc pe a mea, ca și cum aș vrea să transfuz cu izvoarele mele de inspirație. Nu-mi pasă dacă sună ciudat! Fac asta și e grozav!

4. NU BEȚI CALORII, NU LUAȚI DECÂT APĂ!

Dacă vrei să piardă în greutate, repetă cu mine: nu voi bea sucuri sau băuturi răcoritoare sau băuturi sportive. doar apă! Asta înseamnă că nici nimic de la băuturi răcoritoare ușoare .Îndulcitorii artificiali activează “punctele de recompensă” care sunt stimulate atunci când luăm dulciuri. Deoarece nu au calorii, este dificil să oprești acest impuls și vei avea mai multe pofte de fiecare dată.

5. DEFINIȚI-VĂ DE CE

De ce vrei să piardă în greutate? Trebuie să o scrieți și să o puneți peste tot. Pe tabloul de bord în oglinda de la baie, în mașină, pe telefonul mobil, portofel, de birou … păstrează întotdeauna!Trebuie să fie ceva emoțional și convingătoare, cum ar fi, „Vreau să simt în formă și energic pentru a juca și a alerga după copiii mei fără înec“, „Vreau sa simt bine purtand acest costum am cumparat pentru nunta prietenilor mei“, ” vreau să trăiesc mai mult decât a trăit părinții mei“, etc.Și te rog, nu se încadrează în fraze de genul „Fa-o pentru cei care ți-a spus că nu a putut face acest lucru.“ Cui îi pasă de acești oameni? Uita de ei, ne vedem mai târziu!

6. ECHILIBRU ȘI STABILITATE

Începeți prin a face exerciții de stabilitate, rămânând pe un picior, de exemplu, sau pe o suprafață instabilă (în nisip, pe o minge, etc.). Acest lucru ajută sistemul neuromuscular să funcționeze mai eficient și, de asemenea, întărește nucleul și stabilizează mușchii,  reducând durerea și rănile.

7. ÎNCEPEȚI SĂ SCRIEȚI CEEA CE MÂNCAȚI

Cât mănânci? Te-ai intrebat vreodata? Mulți oameni nu știu cât de multe calorii mănâncă. Un studiu  de New England Journal of Medicine , doua grupuri de indivizi (una cu o istorie de rezistență la dieta și unul fără) , cu niveluri similare de greutate, IMC, grăsime, educație și ocuparea forței demuncă, a declarat estimarea lor caloriile ingerate pe zi sunt 1.000 sau mai mult!

Pe altă parte, având prea puține calorii pot împiedica pierderea in greutate si corpul sunt libere decare grăsime în plus , deoarece este rezervarea Foamete. Trebuie să mănânci destul. Vedeți de ce este important să înregistrați ceea ce mâncați? Balance Aplicația poate da o mână, nu aveți nevoie să mănânci capul cu matematica! De asemenea, amintiți-vă că faptul de a ști ce mănânci nu înseamnă să cheltuiți ziua cântărind fiecare ingredient. Poate o poți face la început, pentru a merge face vă o idee despre obiceiurile tale, dar puteți folosi , de asemenea , trucuri cum ar fi pur șisimplu pentru a estima porțiuni de mână.

8. FIȚI PREZENȚI ÎN TIMP CE MÂNCAȚI

Vă uitați la televizor, sunteți cu computerul sau cu telefonul mobil în timp ce mâncați? Chiar te uiți la mâncare când o mănânci? Dacă doriți să scăpați în greutate, este timpul să vă deconectați în timp ce mâncați. Știai că digestia începe cu ochii? Ochii văd mâncarea și gura începe să producă enzime în saliva pentru a începe procesul de înghițire. Și cum mestecați? Mâini bine înainte de a înghiți sau te duci atât de repede încât devii alimente? Serios, răspundeți cu sinceritate la aceste întrebări. Încercați să mestecați mâncarea de aproximativ 25 de ori înainte de ao înghiți, de asta sunt dinții. Te simti stomacul umflat dupa ce mananci ? Mâncarea bine vă poate ajuta foarte mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *